الجمعة، 28 أكتوبر 2011

قرنبيط باللحم المفروم للرجيم


المقادير

قرنبيطة صغيرة

نص كيلو لحمة مفرومة طبعا قليلة الدهن

3 حبة طماطم

2 فص ثوم

2 قرن فلفل احمر واخضر

بصل

ملح وفلفل

طريقة التحضير

اولا فى اناء نضع فيه اللحمة المفرومة مع البصل المفروم بالكبة وملح

وفلفل على النار ونعصج اللحمة المفرومة بتاعتنا عادى

فى اثناء ما اللحمة بتتعصج نسلق القرنبيط نص سلقة علشان مش

يتهرى يعنى تحسية انة طرى كدة

وبعد ما تتعصج اللحمة نضيف ليها الطماطم المضروبة والثوم والفلفل

وتترك حتى تتسبك الطماطم

وبعد ما تتسبك نضيف ليها القرنبيط ونقلب و10 دقائق واطفى النار عليها

يعنى يسخن مع بعضة كدة

وتقدم بالهنا والشفا

ملحوظة القرنبيط يقطع قطع متوسطة يعنى لا كبيرة اوى ولا صغيرة اوى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق